Photobucket
^_^ ChiPSmorE ^_^
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Assalamualaikum!!
Semoga dapat mmberi respon yg baik ya! :) ★ │ **ChiPsMoRe liFe** ^_^ ★ Klau nak mngeratkan lagi silaturahim, boleh click button Links dan Contacts! ^^ (Postnya dibawah) :)--Angels
Selamat Bergmbira!! ;)
Photobucket
> .:LoLLiPOPs:. | > .:ChiPSmOre??:. ^_^
Pieces Of Me
Meet the Big Beauty Boss

I am Aini_Suhailah and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. Actually i'm just TWELVE and i really like singing and reading my sister or frinds novels. I'm weird and I like the cute small purple/blue things. I like the smell of an old book, newspaper and new magazines, I like to eat pizzas or anythings else such as burger (ma favourite) ^_^.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You mang ey click links and contact to befriend with me.Thanks !Assalamualaikum :)
!!Sekolah Tengku Budriah!!
Assalamualaikum, Leave some cool comments after reading ^_^!!

Weyh, Nnti adik2 yg kecik2 tu maila Sekolah Budriah. Best sangat skolah kat sana. Nah2!! :)
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


.:ChiPsmOre:. Friend Friend .:Kak_Amali:. .:Fatihah:. .:Alis:. .:Fiqah:. .:Athirah:. .:Anis:. .:Anis:. Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook aini suhailah
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
<$BlogItemTitle$>
<$BlogDateHeaderDate$> ★ <$BlogItemDateTime$> │ >(<$BlogItemCommentCount$>) angels
<$BlogItemBody$>
Photobucket
> OLDER POST | > NEWER POST

Monday, 1 October 2012

Keychain?? ^_^

Assalamualaikum,

Arini nak citer yg kicen kesayangan aku HILANG la weyhh...
Sapalah sanggup ambik kicen tu dahla knangan waktu taun 4 lak tu..
Pastu taun dpn tinggal dah sekolah nih..hilang kicen tu x bermakna 
knangan waktu kat skolah...

So,
sbagai pnggantinya, ada orang tu kan dy bagi KICEN BARU kat aku..
cantik2..pandai dy pilih.. Kawan baik aku pun ada bgi kicen jugak..

Alhamdullillah sbb ada kawan yg baik sperti depa suma..

Orite! Lepas rehat, Aufa ada ckp yg salah seorang dari kumpulan SAARISSAA, 
ada ambik kicen aku.. Nak caya ke tak.. Hurm. Pastu tnya dy betul2 dy kata
orang tu sndiri yg gtau kat dy yg jngn gtau kat sapa2 yg dy ambik kicen aku..

Jadi, cepat2 ajak Fadhilah pegi podium dngn harapan orang tu akan ngaku yg dy 
ambik kicen tuh.. Smpai kat podium trus tnya kat depa.. Waktu tu ada 5 org ja ahli
kumpulan depa.. Tak palah tnya ja.. Tnya2 kat depa, depa buat muka dono ja..

Pastu tnya la kat Fadhilah sbb dy pun tau jugak sapa yg ambik kicen tu tp dy 
amanah kat org tu jgn gtau aku.. Aku tnya fad orang tu ada x kat sini...
Fad kata ada..so ada dua orang suspek kat situ.. Sorang tu suspek kuat.. Hurm!
Sorang lagi dy kekdang ja buat hal dngan aku.. HAIH!. =.=

Then x palah mengalah..trus pegi bilik SPBT sbb ustzh sruh tlong cop bku..
Jadi tngh cop tu nak dkat blik da, Fad mai pastu kta kat aku yg orng tu akn 
bg sndri kicen tu kat aku.. Tunggu punya tunggu x mai2 pun org tu..

Jadi nak tngok esok la pulak..
Kalau orang tu x bgi mungkin mmg bkn takdir untk jumpa balik keychain tuh..
  
So akhir kata, "  JAGALA BRANG KAMU YG BERHARGA SEBAIK 
MUNGKIN.. :)"

** ALLAH nmpk apa yg kita krjakan..**

Yang benar,
Aini Suhailah :'(



No comments:

Post a Comment